Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

"Το στόμα του λύκου" Θεατρική παράσταση στην Ιτέα το Σάββατο 25-10

Η Υποκριτέα Θεατρική Συντεχνία , παρουσιάζει την ομάδα Νοσταλγία στο "Το στόμα του λύκου" του συγγραφέα Κώστα Σάμαιργλου.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Κυριακοπούλειο το Σάββατο 25-10-2014 στις 8μ.μ.

ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ
του Κώστα Σάμαιργλου
(μια σαρκοβόρα κωμωδία της πόλης)

«Σε μια ήσυχη περιοχή της ορεινής Αττικής, ένας μικροκακοποιός συντηρεί, παρέα με τον αγαθό συνεργάτη του, μια επιχείρηση απολύμανσης για μικρόβια, έντομα και τρωκτικά. Ώσπου μια μέρα, δέχεται μια επίσκεψη από δύο ελεγκτές με σκοπό να ερευνήσουν την "φύση" της επιχείρησής του. Παράλληλα δέχεται ένα ...
τηλεφώνημα, από μια πελάτισσα, η οποία τους ζητά να αναλάβουν μια περίπτωση λύκου, που εμφανίστηκε στην γειτονιά τους.»

"Το στόμα του λύκου", είναι το δεύτερο έργο ενός νέου, ανερχόμενου συγγραφέα ("Τέρμα τα γκάζια"). Πρόκειται ουσιαστικά για μια παράδοξη, μαύρη κωμωδία με στοιχεία νουάρ. Η υπόθεση του έργου, είναι μια αλλόκοτη ιστορία που μέσα από συμπτώσεις και μακάβρια ανά στιγμές, γεγονότα, βρίσκει τον τρόπο να μας μιλήσει για τον παραλογισμό της σύγχρονης κατάστασης που βιώνει η κοινωνία μας. Μέσα από μια ανορθόδοξη γραφή, δημιουργούνται παράξενα περιστατικά καθημερινότητας με σκοπό να αναδείξουν προβληματισμούς υπερβολικά επίκαιρους και παράλληλα, υπερβολικά τρομαχτικούς.

Το έργο, θα ανοίξει το πρόγραμμα για την χειμερινή του περιοδεία από το Rabbithole, το "σπίτι" της ομάδας Νοσταλγία και ύστερα θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να γνωρίσει τον νέο αυτόν συγγραφέα στο θεατρόφιλο κοινό της επαρχίας (Χειμώνας 2014 - 2015).

Ηθοποιοί: Μιχάλης Ζαχαρίας, Παναγιώτης Καλαντζής, Δανάη Ντέμου/Βικτωρία Καλογιάννη, Βίκυ Τριανταφύλλου/Βίκυ Λέκκα, Μαρίνα Σταμάτη/Αριάδνη Μιχαηλάρη, Γιώργος Σϊμωνας
Σκηνικά: Τώνια Ράλλη, Δημήτρης Τσάλτας
Κοστούμια: Θάλεια Τσίγκου
Φωτισμοί: Γιώργος Σίμωνας, Γιώργος Κορδέλας
Φωτογραφία: Τάκης Φωτεινός
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σίμωνας

Τιμή εισιτηρίου : 8ευρώ ενιαίο
Διάρκεια: 140 λεπτά
Για περισσότερες πληροφορίες ή για απορίες σας στα:
nostalghia-theatre.blogspot.com
http//: tostomatoulykou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου